ANNO

2017

Je wilt er eens een dagje of een gedeelte daarvan tussenuit met familie, vrienden, sportkameraden of collega’s? Cafe restaurant Het Wubbenhof denkt mee in de opzet van een daarbij passend programma of neemt zelfs de gehele organisatie op zich. Ook arrangementen in samenwerking met bijvoorbeeld culturele en/of recreatieve instellingen zijn daarbij mogelijk, dankzij de afspraken met dit soort instellingen in de regio. Voor de auto, de touringcar, de motor of de fiets is er veel parkeergelegenheid. Na zo’n bezoekje/excursie kan een koffietafel, een lunch of een afsluitend diner vlot geregeld worden, rekening houdend met de eventuele speciale wensen. Een interessant arrangement is snel te realiseren, zonder dat de organisatie van zo’n uitstapje veel voorbereidende initiatieven hoeft te ontwikkelen..

" Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie"

Nieuws

In 2021 - 100 jarig bestaan Wubbenhof

EEN VLEUGJE HISTORIE

Het Wubbenhof anno 2005 is een, vooral in de laatste jaren, opmerkelijk mooi gerenoveerd en uitgebreid bedrijf op een prachtige locatie. De nieuwe ontsluitingsweg en de nieuwe randweg rond Denekamp hebben die ligging nog aantrekkelijker gemaakt. Het bedrijf heeft een fraai aangelegde grote parkeerterrein en ligt direct aan de doorgaande weg, welke via Oldenzaal en Nordhorn uitstekende verbindingen heeft naar de Nederlandse A1 en het Duitse achterland. Bovendien grenst het t'Wubbenhof aan het bekende landgoed het Singraven met haar kasteel en haar beroemde watermolen en het ligt direct naast “Natura Docet”, Nederlands oudste natuurhistorisch museum. Een prima locatie en een goede bereikbaarheid.

Mogelijkheden:

Grote en kleine feestzaal
Modern restaurant
Gezellig “bruine cafe“
Groot achterterras
Overdekt zijterras
Tennisbanen
Speeltuin
Ruime en zeer toegankelijke parkeerplaats

Cafe -restaurant Het Wubbenhof groeide in ruim acht decennia uit van een kamergroot boerencafeetje aan de zogenoemde “Napoleonsweg” (Oldenzaalsestraat) aan de rand van Denekamp tot een groot modern geoutilleerd horecabedrijf nu, maar nog altijd op dezelfde plaats. In 1921 begon timmerman Hendrik Veltmaat in een vertrek van zijn woonhuis een cafeetje. Dat woonhuis annex cafe onderging in de loop van de jaren meerdere aanpassingen en kleine uitbreidingen, waarbij zoon Gerard Veltmaat, samen met echtgenote Marietje,
er uiteindelijk een definitieve horeca -onderneming van maakte met steeds meer mogelijkheden voor activiteiten. Sinds 1989 wordt Het Wubbenhof gerund door de derde generatie: Guus Veltmaat, samen met echtgenote Hedwig. Onder hun leiding is de onderneming met name de laatste tien jaren door flinke uitbreiding en verbouwingen uitgegroeid tot een horecabedrijf dat vele mogelijkheden biedt met voorts een veel geroemde keuken. Het bedrijf dankt haar naam aan de oprichter van het ernaast gelegen museum “Natura Docet”.
Het Wubbenhof is afgeleid van de “appelhof van de familie Wubben”. Deze lag vroeger tegenover het pand van de familie Veltmaat.

 

Welkom bij

Zalencentrum wubbenhof

Zalencentrum t'wubbenhof - Oldenzaalsestraat - 49 - Denekamp - Telefoonnummer: 0541 351 333